Köpråd: Strobelampor

Har sett på en del bilar att dom har strobelampor i lyktorna. Köpte mig ett par från stylingbutiken.se och vart nöjd. Monterade och satte på. Blixtrade hyffsat men inte perfekt. Sätter på det igen på kvällen när det var mörkt och det blinkade bra. Efter 2-3 dagar så gick dom sönder. Blinkar inte som dom ska eller ngt. Har hört att dessa strobbar jag köpt är skit och går lätt sönder. Nu till min fråga. Har ju då sett bilar med riktigt bra strobe lampor. T.ex på Japmeet igår (07/14) var det en orange nissan 200sx S13 med strobe lampor som blixtrade PRECIS så som jag vill ha! Var kan jag då hitta dessa strobe lampor? har letat som en tok men inte hittat något. MVH Krille



Svar på inlägget: Köpråd: Strobelampor



Ingen som vet något? :S


ja har sånna strobar som du menar, var på japmeet me min orangea 200:a fast en s13 kanske är den du menar:) jag köpte mina från realcar, kolla på min film från japmeet så ser du hur mina ser ut:)


YES YES YES!!! haha! det är EXAKT sånna jag vill ha! du har inte gjort ngt speciellt med dom eller? utan de e 2st lampor, 1 i varje lykta?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka