Köpråd: Ford Mondeo 3.0 ST

Någon som kan ge lite råd om den modellen. Tittade lite snabbt på en igår som gått 7000mil årsmodell 2004. Blev lite sugen på den då den hade ett stort bagageutrymme (kombi) och jag har familj. Om jag ska provköra den vad ska jag då titta efter för fel på den? Finns det några kända problem med enna modell? Tackar för all hjälp man kan få. *ändrade till en bättre rubrik. mvh jonTe/moderator



Svar på inlägget: Köpråd: Ford Mondeo 3.0 ST



2004 års modell är bra iom att du har 6 växlar då. du har även nyare interiör som är alu inspirerat. Vad jag vet så har förmodligen även 2004:orna problem med rost i dörrarna men det är lugnt då Ford är väldigt generösa med att åtgärda detta på garanti, tror det är 12 års rostskyddsgaranti. En trevlig bil som är väldigt prisvärd nu. Att tänka på är att nya Mondeon lanseras i september 2007 kanske det blir ytterligare lite billigare om du väntar lite till. Min polare har en ST220, 2004 och han har bara haft problem med en tempmätare, kostade under 1000:- att laga.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka