Ni som jobbar på märkesverkstad. Vad kör ni för bilar?

Som rubriken lyder. Vi ska köpa en annan bil, Väljer mellan Ford (Som jag jobbar med) eller en V70. Det är ju säkert smartast att köpa Ford... men.... MVH Krille



Svar på inlägget: Ni som jobbar på märkesverkstad. Vad kör ni för bilar?



Förstår inte riktigt din rubrik i relation med tråden Vill du ha köpråd om V70 och ford eller veta vad folk som jobbar på en märkesverkstad kör?


Köp du dig en Ford Mondeo istället för Volvo V70 Du har bättre priser på inköp av reservdelar/vätskor, Sen kan du ju göra jobbet själv och stämpla din servicebok själv.


jo, men att om jag köper en Ford så kan man ju fixa typ allt själv med den + att man har tillgång till alla specialverktyg som kan behövs vid raparation. men en V70 känns mera bil för pengarna. men den kan man ju inte kanske fixa om det blir allt för komplicerat. Förstår du hur jag tänker.


ja, Var inne på en Focus om det skulle vara ford. aajo, du har ju helt rätt i det... men det är svårt ändå. Volvo känns mera för pengarna.


jag jobbar på auktoriserad volvo verkstad, men kör SAAB..


Vet inte var i landet du håller hur, men här i Göteborg har vi ju Bilia som återförsäljare för Ford bla, säljer ju som bekant även Volvo/renault. så där borde det väl inte göra någon skillnad på priser på delar mm ? Som ett exempel bara.


Så är det här i gävle med. Att samma ställe säljer båda.


Vi lagar bara Ford. Men bilia här har satt upp stora Ford skyltar, så dom är nog på G med ford.


Jobbar som Ford mekaniker hos en större återförsäljare men kör Nissan och Saab, finns inte riktigt nån Ford som tilltalar mig (förutom Focus st och escort cosworth men dom kostar ju lite).






Ford måste då vara den bilen med sämt andrahandsvärde. Bara kolla på vad mondeo som är 5år gammal kostar idag. Och ska du köpa en bil ska du väl köpa en bra/ny så då behöver du inte skruva så mkt med den ? sen kommer du jobba kvar där, och kan du skruva ford klarar du säkert volvo också om du väljer den.


Jobbar på Citroën verkstad i helsingborg men jag kör toyota , anledning ? Ingen cittra som tilltalar mig för 5 öre !


men va konstigt citra är ju bland de sämsta man kan skruva i... iofs jobbar du på en sån verkstad men ändå


Jag åkte i en v70 35 mil tur och retur igår och den var riktigt fin den hade det mesta och var skön att åka i och om man blev sugen på att gasa lite stack den iväg direkt. Om jag fick välja så skulle jag tagit v70:in


jobbar på Saab/Opel/Chevrolett verkstad, men kör Volvo.


jobbar på peugeot. och jag kör en peugeot 206rc:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka