Köpråd: Finns denna bilen?

Undrar om det finns en bil som är rolig både på sommaren och vintern och har plats för 5 st och gör 0-100 på max 8 sek? Samt drar max 0,9 l/mil vid blandad körning? Till ett pris av max 50000 kr Är det bara en dröm eller finns det verkligen en sådan bil? Helst ska den vara rwd eller 4wd. Skriv gärna lite tips osv.



Svar på inlägget: Köpråd: Finns denna bilen?



det låter som min 940...


Vet inte riktigt om dina önskemål uppfylls, men en opel ascona med uppskrämd 2liters motor eller slänga i en volvo B230 (även den uppskrämd, fast med något över 0,9 i soppaförbrukning) borde uppfylla accet iaf. Å plockar du sen på en diffbromsad bakaxel så är den skitkul på vintern å.. Kanske runt 10-15 tusenlappar för bilen o en hel del pengar till tuning o moddning.


Håller med föregående.. 945 är bra! Gärna Turbo


Omega 3000 24V eller Omega B MV6 Bränsleförbrukningen kan bli svårt att hålla nere om man har tung gasfot bara hehe.


Bmw 320/325 e36?


Du får min för 50.000


du kan få köpa min om du vill:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka