köpråd subaru impreza

kikar lite på subaru impreza GT typ 99-00 va ska man se upp med några kända fel man ska kolla extra på Mvh



Svar på inlägget: köpråd subaru impreza



Näää...köp ingen GT...vet du inte att riktiga män inte behöver turbo? .Angående fel har jag inte en aning,men kan tänka mig att kopplingen kan vara misshandlad...kamremsbyte är ju inte heller fel om det är gjort.


Sportig bil->Uppmuntrar till utmanande körning. Kolla hur den är i drivlinan och sånt. Går växlarna fint i lägena? Funkar kopplingen som den ska? Jämt och fint i motorn?


ok jo de e nog sånt man får kolla när det gäller sådana bilar. de e ju oftast hårt körda


Det du ska kolla först är att kopplingen ska vara hård som in i helvete, sen ska du kolla efter missljud från drivlinan, köp inte en impreza med öppet luftfilter, eller som nån nybörjare har pillat på för då kan det bli dyrare i längden. så leta efter en fin orginalbil som du kan trimma sen efter dina behov, för det är många ute i sverige som inte vet vad dom håller på med. ang trimmade imprezor. du kan maila mig om du har frågor: andreas@stockholmcarstyling.se kör själv impreza men skriver från min polares inloggning nu, jag heter Impreza_blackdrake på garaget! ett annat tips är att köpa en svensksåld! du tjänar på det i längden! MVH//Andreas -


ok kanon bra:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka