Köpråd polermaskin.

Jag tänkte investera i en polermaskin. Satt och kollade i Biltemas katalog. Dom har ju två olika maskiner, en med en polertrissa och en med två. Nu undrar jag om det är någon som har någon erfarenhet av dessa maskiner. Vilken är bäst att köpa?



Svar på inlägget: Köpråd polermaskin.



ja köpte en med en polertrissa, men ja har ej annvänt den än men den funkar säkert bra , om inte annat läre de ju vara lättare än vaxa bilen förhand


En trissa -> "Polermaskin, 120 W (17-044)" 139:- Två trissor -> "Polermaskin, 350 W (17-088)" 299:- Leksaker båda två... En riktig polermaskin börjar på ca 2500:-. Det finns en anledning till det. Min nuvarande sambo hade en sådan ovan från Biltema med enkel trissa, som hon köpt innan vi träffades. Jag försökte polera min MB (Kolla mina gamla bilar.) Det slutade med att jag lade ifrån mig maskinen och vaxade bilen för hand. Gick både snabbare och med mindre besvär. Att köpa någon av ovanstående maskiner är som att köpa första "karate kid" filmen. (MrMiagi lär "The Kid" "Wax on" "Wak off".) Det är nog bätre at köpa filmen, för med den kan man döda ett par timmar.


Kan ju säga att ja har polerat med en polermaskin för 4 tusen 2 trissor alltså, och köpte sj en sådan på biltema med 2 trissor och den e precis lika bra som en för 4 tusen. ja e skit nöjd,sen om hållbarheten e bra d vet ja inte..men värd 299 är den ..köp den.


biltemas, den med enda trissan...funkar fint...


Läser i en Vi Bilägare tidning jag har framför mig. 9st testade polermaskiner med prisklass 129kr - 2250kr. De rekommenderar, som "bra köp", Biltema 17-088, ligger i den skrivande stunden på 298:- samt en CO/TECH, clas ohlson 30-9005 för 140:- Minus för Biltemas: Väsnas hemskt, kort sladd Plus Biltema: Reglerbart varvtal, karborrfäste Minus för CO/TECH: Lång sladd Plus för CO/TECH: Reglerbart varvtal De har även testat en större variant av Biltema som kostar, skrivande stund för artikeln, 139:-, Den heter då Biltema 17-044 och den skulle jag nog inte kunna råda dig till eftersom de anmärker på att den är tung, dvs jobbig att arbeta med =/ Samt kort sladd, men det går ju att skarva. Vill du lägga på lite ytterligare pengar finns det en Meee YT2822-22, Jula 010016. Finns alltså på Jula, 495:- gick den loss på här och den rekommenderas också som ett bra köp. Minus: Kunda ha lägre varvtal, kort sladd Plus: Kardborrfäste, relativt lågt pris Designen på Meee är förresten likt en vinkelslip, CO/TECH har den traditionella runda stora trissan och den med två vet du ju tydligen redan hur den ser ut Hoppas de hjälpte något.


Tack för alla svar! Ni är verkligen engagerade och hjälpsamma Jag har nu fått ett hum om vad dessa maskiner handlar om. Tack, tack för allt


Hahaha, Tack då vet jag


Tack, det hjälpte massor



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka