Köpråd Ford Sierra

Tjo Är Ford sierra en bra eller dålig bil. tänkte mest som busbil. För/nackdelar med dom. /Melander:cool:



Svar på inlägget: Köpråd Ford Sierra



Den är väl bra. iofs aldrig kört en sån men har däremot krockat i en. Feta seriekrocken med 7 bilar på autobahn i tyskland. Den kunde iofs inte köra därifrån men vi överlevde ju Så den är nog bra att krocka med.


nu vet inte jag om det bara är jag och resten av min familj som har tur med våra fordar men av våra erfarenheter så verkar dom rätt hållbara då dom nästan alldrig jävlas... som min som jag har nu bara tuffar och går... så kvalitets mässigt så kan jag då inte klaga.. 2,9an och 2,0 dohc motorerna är faktiskt riktigt pigga och roliga.... som busbil skulle jag absolut rekomendera en sierra då dom är riktigt roliga att leka med då dom är ganska lätt i bakändan och har iaf så pass med hk under huven så dom orkar dra lös hjulen så fördelarna är väll att dom är hållbara, ganska stryktåliga, allmänt roliga att köra och att dom är någolunda pigga värsta nackdelen är väll rosten som det brukar kunna finnas mkt av på ford, 2,0 dohc motorn brukar ha skapligt veka toppar men det brukar inte vara nån större fara endå, sen att intredningen är ful hör väll inte hit då du bara ska ha den som busbil hehe.. men kan faktiskt inte komma på så många nackdelar... sen är skulle väll inte en bmw 325 vara så tokig som busbil heller men då är ju dom aningen dyrare



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka