köpråd mercedes C230 kompressor

funderar på att skaffa mig en mercedes C230 kompressor 97-98 omkring där . nån som vet nåt om dom vad man ska kolla på och var man kan hitta ett fint ex finns inte så många på blocket Mvh



Svar på inlägget: köpråd mercedes C230 kompressor



ingen som vet nåt?


Vad jag vet så skall du leta efter en bil med automatlåda... De manuella lådorna skall vara okänsliga, ha långa slag och vara allmänt såsiga... Automalådan däremot har fått gott betyg och gör motorn rättvisa på ett bättre sätt... Annars är det väl som vanligt när det gäller mercedes, titta inte på milen utan få en uppfattning om bilens allmänna skick och kontrollera att service har utförts vid utsatta intervaller - helst av märkesverkstad så det finns stämpel i serviceboken... En väl underhållen och omhändertagen mercedes (gäller alla bilar) kan gå hur långt som helst.


ok tack vill ju helst ha en manuell men jag får kolla lite på automatare me då


Kan ju vara vettigt att kolla lite med dom som verkligen vet, på mercedes-forumet i Sverige t.ex. http://www.mbsca.com/forum/ Registrera dig på forumet och sök lite efter information eller fråga dom där... borde nog vara det bästa Lycka till!


kanonbra tack ska du ha



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka