Köpråd: Bil runt 140 tusen, Möjligen audi TT?

Hoppas detta inlägget inte blir låst. Jag fyller snart 18 och ska köpa mig ett åk. Jag vill ha snygg bil med minst 250 hk och den får kosta typ 140 papp. Jag har kollat på en trimmad audi tt quattro. Finns det någon som har något tipps på bil eller är en audi tt det optimala. Ändrade rubriken //moderator



Svar på inlägget: Köpråd: Bil runt 140 tusen, Möjligen audi TT?



lägg till 10 000 så fåru http://www.blocket.se/vi/11783225.htm?ca=9_s med 400 HK, borde göra jobbet.


Jo fast det går säkert att pruta ner den lite också men det där är nog inget jag skulle köpa som första bil. Högerstyrt och 400hk är inte lätt att kontrollera för en oerfaren förare. En annan sak, hur i fridens namn kan du ha råd med en förstabil för så mkt ?


En sådan vore inte helt fel men ska man ha en högerstyrd bil?


Den som spar han har


Du menar pappa betalar va?


mycket av pengarna har jag själv, resten får jag låna av pappa:)


Men du rätta mig om ja har fel, men har inte tt original som mest 225hk?? Men utöver de så e de en jäkligt fin bil, skulle gärna skaffa en om ja hade råd


Tycker du ska köpa dig en tt, riktigt fina bilar. Har själv köpt mig en med ace competition steg 2 i


Köp dig en slk! Där har du en kanon första bil! En 230K av tidig årsmodell så får du in ett 240hk kit hos kleemann för pengarna Där satsar jag mina pengar! (mer bokstavligt än man kan ana )






Högerstyrt vänjer man sig vid. Det är inte så svårt som folk tror. Köp dig en Skyline R32 GT-R, Mazda RX7 eller Toyota Supra!


En audi tt quattro har 225 hk org men jag vill ha en trimmad vilket ger 270 hk.


Ok då förstår ja


En Mazda RX7 är en riktigt snygg bil, nackdelen är att det verkar lite svårt att få tag på en sådan. Det finns inte allt för många på blocket men jag hittade en snygg. http://www.blocket.se/vi/11540041.htm?ca=16_s


Är ace competition bra grejor? Det verkar vara väldigt dyra hästkrafter, jag har tittat på chipp från BSR som ger 270 hk.


ja, dom är riktigt proffesionella. vill inte säga att bsr & co är dåliga, men hos ace är kvalitet viktigare än kvantitet. ring och prata med dom!


Inte för att vara en sur gubbe.Men hoppas du bor hemma om du ska fixa en bil som har över 200hk...Annars lär du få lägga mycket av dom pengarna på försäkring varje år.. Bor man hemma ska det inte vara någon fara med att sätta försäkringen på Pappa.


Att försäkra en audi tt på mig kostar över 50 papp per år. Jag bor hemma så det löser sig.


Wow om jag hade 140 tusen att lägga på en första bil så skulle jag nog leta upp en extremt fin e34 m5 och lägga resten på att hålla den i kanon skick under tiden du äger bilen. Annars lite roliga bilar, z3 med sexa är en kul och pålitlig bil. 200sx s14 har många nöjda ägare borde räcka till en sjukt fin. En annan kul bil om du har råd med service kostnader som inte behöver vara så höga med rätt ex är en 928 s4 med manuell låda! går att starta på femman! För 140 tusen borde du kunna få en snor fin svensk med runt 10 på mätaren med full historik. Lycka till // Fabbe.


Säger killen som aldrig rattat en högerstyrd bil.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka