Köpråd! Sedan & manuell. Budget ca 50-60k

Hejsan, nu var det dags att köpa bil! har ca 60 000 att spendera på bilen. undrar lite vad ni skulle ha köpt för femtio till sextio tusen? har kollat lite på audi a4or och lite på golfar. Har framför allt kollat på A4 TS och TSQ från årsmod 99 och uppåt. far tycker att jag ska köpa en quattro, men det är nästan bara audi som har quattro... Ge lite förslag på vad ni skulle köpt för bil!



Svar på inlägget: Köpråd! Sedan & manuell. Budget ca 50-60k



utan tvekan saab 9000 aero, men den är ju inte sedan,,,,,850 t5/r är ju ett annat alternativ


jag skulle satsa på en sierra cossie eller en 9000 aero. visserligen är dem ju lite äldre än det du kollat på men dem är hur sköna som helst och sparkar på bra när man gasar och för 50 - 60 tusen får du en riktigt bra 9000.


mm dock så vill jag ha en ganska ny bil, typ en 99-00 något. det behöver inte vara såååå mycket hästar i bilen det räcker nästan med en 150hk eller något eller som TSen 180hk


nahh vette fan, lite gammal interiör och sådant för att det ska passa mig


saab 9-5 e ju inte fel antingen 2.0t 150hk el 2.3t 170hk själv jävligt nöjd med min mvh chrille_


Köper du en audi utan quattro missar du något! (som jag gjort ) Tycker defenetivt du ska ha en TurboQuattro i så fräsht skick som möjligt!


mm jag har funderat på det med, blir nog att försöka hitta en billig A4 TQ eller TSQ. kollat lite på bmw med, men jag vette fan.


nissan 200sx s13 /14 kanske ? är själv inne i dom banorna just nu


det kan sluta väldigt illa oxå när det gäller 9-5 tyvärr skulle nog välja mellan audi och volvo tror man får skapligt okej audi för pengarna mycket fina bilar även om jag är en volvo mäniska






Volksvagen Golf 4 Gti 150 hk orginal med chill ca 190 hk


vad menar du med "det kan sluta väldigt illa oxå när det gäller 9-5 tyvärr" förklara dig lite..


motorhaveri sväng förbi din lokala saab verkstad och kolla raderna med 9-5motorer som står utanför så förstår du vad jag menar ;-) säger inte att alla motorer är så på alla 9-5 men jhu billigare 9-5 jhu större än nog risken av att det är just ett sånt exemplar det är min enkla förklaring av mitt påstånde vevhusventilationen är problemet som gör att allt från att rengöra vevhuset till att byta både motor och turbo det kan liksom tyvärr sluta hur som helst jag har sätt en maskin som gått 6000mil och jag har inte ens sätt motorer som snurrat 30.000mil utan riktiga servicar sätt så illa ut


En fråga bara, vad är det för skillnad på en TS "STCC" och en vanlig TS?


bmw m5 e34


Beror ju lite va du vill ha för bil. Rolig bil lr bara bruksbil. Finns ju gamla bilar med ny inredning tex. min peugeot är en 94:a men har ac och larm och sånt orginal, sen satt jag in inredning från 206 RC så fick jag mocca och skinn. bilen känns inte äldre än en 04:a. iofs har jag renoverat den från botten. men som sagt stirra dig inte blind på årsmodell


håller med om 95orna... har själv renoverat en 95 när jag gick på fordonsskola.. den rasade på grund av igtensatt vevhusventilation... endå så har jag en saab och trivs bra med den... audi är också att rekomendera.. mcyekt bra kvalitiva bilar..


ingen som kan förklara?


Varför inte en alfa 164 q4?? För runt 50 tusen så får du en super fin med inte allt för många mil på mätaren! Fyrhjulsdrift, 6-växlad låda, ställbart chassi och en motor som ger ljud som en tråkig svensson saab bara kan drömma om! Köpläge 5 plus! // Fabbe.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka