Köpråd, import bilstereo

Det är så att ja ska köpa en ny bilstereo o har tittat runt lite o hittade den här stereon. http://www.futureimport.se/bilstereo-p-56.html Då jag vill ha en stereo med dvd o den här stereon är i princip vad ja har råd med. Så då undrar jag. om någon har köpt något av dom o har någon åsikt om dom eller om någon har en sån stereo o vet kvaliten på den ? Eller om någon kan rekomendera någon annan stereo jag kan köpa ?



Svar på inlägget: Köpråd, import bilstereo



För de pengarna så blir det inte mycket till kvalité. Däremot så verkar den ju ha en hel del funktioner så den kan ju vara ett bra köp ändå. Ljud o bild-kvalité är dock nog inte i toppklass direkt.... :-)


Hur vet man att ljud o bild kvaliten inte är nått vidare då bara för den e billig ?


Kvalitetskomponenter kostar, helt enkelt! Det gamla uttjatade "Du får vad du betalar för" stämmer oftast väldigt bra när det gäller billjud..


Oj då där ser man


http://www.blocket.se/vi/11819377.htm?ca=12_s



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka