Audi S2 tips och diverse

Jag visste inte vilken tråd jag skulle slänga detta i så jag drar den här. Så jag vill gärna veta vad man ska akta sig för och typiska fel motoristiskt på denna fina bil. Tack i förhand.



Svar på inlägget: Audi S2 tips och diverse



En S2a är en jävligt rolig bil, tills saker börjar gå sönder, för då blir det rätt dyrt. Håller själv på att lyfta ur motor och låda för kopplingsras och dålig låda och annat allmänt uppfixande. Det som i allmänhet gäller för s2or, som ändå är gamla bilar, har en faslig massa slangar som spricker och då börjar maskinen spöka. Även delar i chassit blir gamla och då börjar det klonka och skramla, precis som vilken annan bil som helst. Nya bussningar och lager råder bot på detta. Utöver detta så är S2an begåvad med en vansinnig massa givare och indikatorer som kan ha ärjat sönder och liknande och det är inte heller kul, varken att felsöka eller byta. Så om jag skulle köpa en begagnad s2a nu skulle jag grundligt kolla upp hur mkt som tidigare blivit renoverat och bytt och då framförallt bussningar/dämpare, tryckrör/slangar och kolla så att alla mätare och lampor i instrumentpanelen fungerar som dom ska, även diffspärren. Själva motorn verkar hålla hur länge som helst Sist men inte minst, koppling och låda SKA kännas fräsha. Känns bilen slutkörd är den förmodligen slutkörd. Finns en förbaskat bra "köprådstråd" på nordicaudi som tar upp allt som s2or brukar ha problem med. www.nordicaudi.com -> FAQ -> Om audi -> Köpråd Audi S2 Sen funkar det jättebra att slänga in samma fråga i nordicaudi's egna forum eller söka. Du kan hitta hinkvis med nyttig information där. Mvh Johan



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka