slutsteg o bas köpråd

Kräm kan du handla på ICA hehe... Det är bättre att satsa på en bra 10, 12 eller 15" bas. Hur mycket "Kräm" du får ut beror sedan på hur kraftigt steg och hur välbyggd lådan är.



Svar på inlägget: slutsteg o bas köpråd



mitt gas steg har gått sönder. så nu vill jag ju satsa på nåt bättre o kicker ska väl duga tänkte jag. För dom har väl bra rykte. en eller 2 basar vet jag inte men jag kan ju nöja mig med en så länge. Vill bara få tag i ett steg och en bas om man kan hitta det för under 4 papp


har 2 L7 10" i min golf 3 och ett mutant 1500 steg och de spelar som f*n ! men de blir ju litte dyrare då men


Dls har kommit med en ny baslåda nu, dubbla 6,5". Skall tydligen spela på riktigt bra. Kostar 2160kr på nardik.se, DLS BB26 Baslåda heter den. Finns även med inbyggd förstärkare, då ca 3600kr. Men själv hade jag nog hellre lagt pengarna på externt slutsteg till detta. Jag skall se till att få en provlyssning på detta paketet nästa vecka, så kan jag komma med ett utlåtande Så om du inte har för bråttom så häng kvar lite Nackdelen med detta är ju att det inte SER lika tufft ut som en enkel eller dubel 12:a Men i test (har ej sett det själv, min kusin hade hör det) så spelade mkt bättre än en 12:a i samma prisklass, Magnat tror jag det var. Mvh Andreas


satsa på jbl billigt och bra kvalite


För 4 tusen så är en bas för lite över tusenlappen och ett steg för resten lämpligt. Dubbla basar innebär att du får kompromissa för mycket med steget för att det ska bli riktigt bra. Börjar du istället närma dig 2000 för basen så ska du ha ett ännu dyrare steg och din budget spricker rejält.


Har bestämmt mig köper nog ett lightning audio 4 kanaligt steg. O kör med 12" bolt basen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka