Köpråd: Digitalkamera

Tjenare! Är ute efter en billig digitalkamera för runt 1500-2000kr. De den kommer användas mest till är garagebilder och nån filmsnutt då och då. Har kikat runt lite men de finns ju en uppsjö av dom.. Vad ska man titta efter? hur många megapixlar? etc. etc. Så ni som kan lite, kom med tips å förslag nu!



Svar på inlägget: Köpråd: Digitalkamera



Nja, begagnat blir de inte. Fanns nån Canon ixux till hyffsat pris, de tål att kikas lite mer på Nån som har några andra tips?


Olympus gör rätt bra grejer. http://se.pricerunner.com/photography/d . 878/prices


Hallå Manne.. Jag kan varmt rekomendera Canon Ixus 65 Du kanske får betala nästan 3000 kronor för den, kanske något billigare.. Men har använt en hel del kameror och för att vara en kompakt kamera så är den ruggigt trevlig.. Förutom att Optiken är riktigt bra.. Så finns det en uppsjö av funktioner att leka med om man är sugen.. Är riktigt prisvärd och lätt hanterlig kamera helt enkelt... Så är det inte för dyrt med ca 3000 så är det bara att slå till! Mvh Victor


sony cybershot is the grej



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka