Saker som saknas på garaget.org.

Har en sak jag saknar lite här på Garaget.org Skulle vilja kunna söka bland användarna vart dom bor. Tex om jag bor i Uddevalla vil jag söka och få fram alla användare som bor i Uddevalla. Skulle va kul så man vet vad som rullar nära där man bor. Även ett "klotterplank" skulle va kul när man bara vill prata med någon utan att vilja nått. Finns det nått ni andra saknar?



Svar på inlägget: Saker som saknas på garaget.org.



Jag håller med om sökningen, men "klotterplank" är nog lite för mkt lunar över. Men jag skulle uppskatta att man kunde lägga in en ljud fil på motorljudet. Typ "Lyssna på motorljudet" ' Fattar ni?


Jag saknar nattråden


Det med stad har varit uppe många gånger men det verkar inte bli något av det


Jamen, varför inte bara lägga till en liten kryssruta som det står typ "Vill du att det ej ska synas vart du bor, kryssa här" sen får var och en bestämma..


Saknar med natt-tråden!!


Jo. Chat kanske då?


en billjuds kategori!!!!!


Chat iden var inte så dum. En chat inom varje kategori. Lättare och snabbare att få svar. Annars en chatfunktion i varje tråd, men det tror jag inte servern som Garaget vilar på skulle klara av, men en i varje kategori tror jag skulle vara en bra ide


#garaget på Quakenet, där har ni ju chatt






det har jag tänkt på jätte länge.. fast inte fått fingrarna ur o fått det sagt.. annars kunde det ju finnas olika chatt katogerier. en för skitsnack och en för tex frågor och svar.. när man kan få snabba svar på något man undrar över istället för att skapa en helt ny tråd.. och om inte servern skulle palla hur många som hellst inom en chatt kanske man skulle kunna begränsa den med tex 90 användare.. dom som inte är aktiva utan bara "tittar" på chaten bli kickade eller något..


vi har ju en irc chat på quakenet #garaget där är lite över 100pers inne o tjaffsar om bilar och allt möjligt finns en tutorial här i forumet på offtopic......


Har nog missat det...Men vad hände med nattråden då?


Den spåra ur till att bli en chatt med korta menlösa inlägg.


Kan vi inte få en Java-baserad fin liten irc-chat så man slipper ladda ner Mirkk eller X-Chat osv? Klotterplank skulle vara fint också.


Har nog redan skrivit av mig i tråden om IRC och vad jag tycker om det. Låt oss bara säga att det inte är någon bra lösning. Kanske om det fortfarande vore 1997. Men nu är det 2007.


så jävla sant mannen inte lika kul längre ju R.I.P Natt Tråden


Det jag saknar hittar jag på andra sidor, jag tycker Chrizz har gjort ett asbra jobb, detta är väl den hemsidan jag spenderar mäst tid på om dagarna.


Flickor ?


Bara en Java-baserad irc-chat hade vart bättre, går ju inte att ha både chat och klotter



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka