Köpråd bmw 540 e39 \330 e46

Är ute efter någon av dom 2 modellerna . dock så har man som vanligt beslutsångest som vanligt . fallet är så att jag ligger mellan bmw 540 e36 av senare årsmodell eller ev en 330 e46 Bilen ska i stort sett andvändas dagligen . jag har barn så det är ganska viktigt att bilen är stor bekväm. vad finns det för fördelar resp nackdelar med bilarna . vad ska man se upp med när man kollar på bmw 540\330 ? en av bilarna jag är intresserad av är denna http://www.blocket.se/vi/10976454.htm?ca=13_s ni som äger\ägt 540\330 kan gärna komma med kommentarer .



Svar på inlägget: Köpråd bmw 540 e39 \330 e46



Jahja, e inte detta en s.k turkbil? (Pajkastningen har startat!!) Skitfin bil du, värt att kolla på! Har inte kört sån själv, men de e ruggigt fina både inne o utanpå!


hehe visste nästan att du skulle skriva din """""


Jomenvisst Detta är väl nya msn? eller lunarstorm? Pajkastning är det bästa som finns ju! Snart kommer väl någon och blandar in audi o mercedes också...


Har du kollat autopower? www.autopower.se Modellguide och begagnatguide för alla (tror jag iaf?) BMW-modeller. Där står vad du bör tänka lite extra på med modellerna Sjukt fina bilar annars! Ska någongång ha en 540.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka