Bmw 318is -97, Köpråd

http://www.blocket.se/vi/11042137.htm?ca=20_s Varför har han inte kört med den? Låter och verkar lite mysko samtidigt eftersom killen lagt ner 35 lök på bilen. När blev fronten stulen förresten, i det varma garaget som bilen stått i hela vintern... Magkänslan är inte den bästa direkt på den här bilen även om det är fin... Vad tror ni?



Svar på inlägget: Bmw 318is -97, Köpråd



Spontant så verkar bilen rätt mysko som du säger, men jag skulle åtminstone kostat på mig ett telefonsamtal innan jag dömt ut den helt om jag varit intresserad. Det kan vara rätt trixigt att hitta en fin E36a då de ofta körts långt och hårt av alla andra än tant berit, 62, så om du bestämmer dig för att kika närmare på bilen skulle jag syna den noga. Det finns gott om liknande fiskar i sjön, så är något oklart så är det bara att gå vidare till nästa bil Lycka till!


Fullservad, för det priset, tillbehören, de miltalen och det priset så är bilen ganska ovanlig. Men jag skulle ta en ordentlig titt på chassinumret om jag nu skulle kolla på den, det är en sak som är säker.


Det där med att den inte blivit körd på två kan ju vara ett försök att lura på någon en skruvad bil



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka