Köpråd: Dumpventil A4

Funderar på att byta dump till en annan men vet inte vilken ja ska köpa,vilken är bäst? En från dahlbäck lr från GFB lr kanske något annat förslag? Vill inte ha för högt ljud på den heller...



Svar på inlägget: Köpråd: Dumpventil A4



kör på en från GFB...dom funkar riktigt fint En polare köpte sin därifrån o den går att bygga om så antingen blir den helt öppen eller helt återcirkulerande eller halv öppen men sammtidigt cirkulerande Men så har du ju HKS också, o dom e ju oslagbara enligt mig visst, lite dyrare kanske men är jävligt bra.


HKS helt klart


köp en forge dump ifrån dahlbäck du passar rakt på och styrsystemet e anpassad för en sån dump! Att köra med öppen dump på a4an e dumt inte nog med att du riskerar att bilen går skit å blöddrar å så så bränner du sönder katten för eller senare då bilen kommer att gå för fett! ett alternativ är en hybriddump som e både öppen å stängd. men ja säger forge/orginal å¨öppet filter så får du ljudet ändå!


jisses va alla verkar halv inkompenta .... det där med att allt ska pajja så jävla snabbt o lmm ska gå sönder o hit o dit är ju lika stor chans som att kamremen eller nått annat ska gå sönder känner folk som kör med både öppet filter och öppen dump o har gjort så i flera år utan att någonting har gått sönder ... vafan sköter man bara om sakerna som man ska så funkar det kalas fint ! men visst det gör lite skada på katten det gör det , men inte såååååååååååå enormt mkt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka