Köpråd audi a4 & volvo s70

Hejsan! Har lite funderationer angående audi a4 årsmodell 96-01! Vad ska man kolla särskilt noga på när man kollar på en audi a4? Är 1,8t motorn pålitlig? Standard fel på dessa motorer? Någon särksilt "dålig eller bra" årsmodell ? Skriv gärna om det finns något annat att tänka på vid köp av audi a4! Sen har jag även lite funderationer angående volvo s70 Vad ska man kolla särskilt noga på när man kollar på en volvo s70? 2,5T eller T5 ? För och nackdelar med dessa modeller? Även annat som kan vara bra att veta



Svar på inlägget: Köpråd audi a4 & volvo s70



På http://www.nordicaudi.se/ kolla in FAQ/Om Audi så finns det en guide "Att tänka på vid köp av begagnad Audi A4"


Hänger gärna med här me! Jag försöker få sålt eller byta min S4 för en A4 1,8T... Vad jag har hört så är det en driftsäker bil.. Stämmer detta??


kikade lite på nordicaudi.se så lite klokare blev man tackar Sen en till sak jag funderade på var lite kostnader på lite vanliga reservdelar som t.ex länkarmar, bromskivor,belägg , koppling och liknande?


Jag har inte under de 5 dagar som jag haft min haft några problem


Ang A4 Länkarmar skivor o belägg finns pa Mekonomen, Biltema osv osv. Funkar minst lika bra som dyngan som var orginalmonterat och kostar typ en fjärdedel. Vet inte hur det är med koppling od men qtd.se brukar ha hyfsade priser pa det man inte hittar pa vanliga reservdelsaffären. Tror det kom en ny motor 99 men vet inte riktigt vad som skiljer. Kan vara att det är en 5-ventilare för sa var det pa andra modeller men är inte säker pa A4:an som sagt.


länkarms sats 12delar kostar ca 3200kr från tyskland



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka