Köpråd Ford Mondeo ST200

Hej alla! Tänkte satsa på en familjeracer med lite krut och ST200 ser bra ut. Några invändningar på bilen? Kända fel och så? Årsmodell 99-01, pris till 80 000:-, försäkringen dyr eller? Tack på förhand /K



Svar på inlägget: Köpråd Ford Mondeo ST200



gillar bilen skarpt. Rost har väll ford haft lite problem vid just de årsmodellerna, men tagigt på sig allting på garanti och bytt rubbet.. Ta ett reg nr på blocket och kolla upp enkelt via nått försäkrings-bolag på internet. Lycka till i biljagandet.


Har själv haft en sån.. Det enda jag har att säga rakt igenom e att jag ångrar mig så grymt att jag sålde den.. Lycka Till


Vafan, bara jag som har ST220 och vill bli av med den? Börjar bli riktigt missnöjd med bilen faktiskt.


huh? varför? är ju kanonfin!?


Yep, saknar också min st220 -04. Habegär för en ny. Octavia Rs -05 ägare nu, den kommer inte ens i närheten av st`n Skit i att mondeon drar mer, det är livskvalite!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka