Köpråd aktiv bas

Är riktigt sugen på att få in en bas i bilen. Vill helst ha en aktiv då man slipper slutsteget. Är inne på att köpa en Pioneer TS-WX20LPA från BRL för 3498:- har hört från en polare som haft en sån att den låter bra. Men såg en annan för en tusing billigare, Pioneer TSWX22A, ngn som har erfarenhet av någon av dem, eller har några andra tips så är jag tacksam! Är bara ute efter en "djup bas" med bra ljud, behöver inte höras över hela kvarteret;) Mvh Erik



Svar på inlägget: Köpråd aktiv bas



Tja.. Var inne på att köpa en aktiv låda för ett litet tag sen, men jag tycker nog att du ska ha en större bas, typ Gas A112BP.. Verkar vara bra och kostar inte så mycket!


Tack för svaret, jag ska kolla upp den lådan lite närmare. Det var ju inte ens halva priset så det lät intressant. Mvh Erik


Jag blev besviken när jag köpte mig en aktiv låda, fick inte riktigt den basen jag ville ha. Så jag tycker du istället kanske ska satsa på begagnat när det gäller bas o slutsteg. Du kan få rätt schyssta grejor för dom pengarna.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka