Köpråd Golf Vr6

Tjena, Som rubriken lyder, vill veta kända fel osv. hittat fina på blocket som man fastnar för, som är inte så värst farligt dyra, min fråga lyder oxå hur många mil är de lämpligt att köpa en vr6a för ? ge mig tips.. vet att de är en s.k. Ungdomsbil "där man gäran gasar på mkt"



Svar på inlägget: Köpråd Golf Vr6



Du får köpa min vr6:a rakt av för 30k


Kända fel är vissa elfel om jag inte tar fel, tex elhissar och liknande. Köp min så slipper du dock dessa problem . Motorn i VR6:orna är jävligt slitstarka, kan stå ut med hur mycket styrk som helst utan att hosta eller nått !!


Du kan få köpa min med men vill nog ha de dubbla en 30 k vr6:orna är riktigt rolia bilar grymt skönt ljud och härligt acc ps: Rost på backluckan är oxå ett väldigt vanlingt fel


Tack för svar! Men så en vr6a som är regelbunden servad och är en import o säg att den gått 20k mil är inte så farligt heller? tycker ni man borde vänta tills våren kommer ? lr känns de lite onödigt med att köpa en nu när vintern slår till ??!


Låter som du ressonerar på ett vettigt sätt, min är en tysklandimport och har gått knappt 16000 mil och den rullar på fint. Bilar brukar vara billigast såhär på vintern än på våren/sommaren, du vet väl att vissa VR6:or är fyrhjulsdrivna, de heter Syncro. Min är en sådan och bättre vinter bil har jag aldrig ägt. Stabil och lättkörd som vilken volvo som helst på vintern. Helt klart bättre än de framhjulsdrivna versionerna.


Men dock är väl syncro lite mer sällsynta på blocket vad jag ha märkt ^^ och ngt dyrare ?


Topplock är ett av problemen med dom motorerna.


thx jonas! hur är det med försäkringen ? var ligger den på ungefär?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka