Köpråd - Vad tycker DU jag ska ha för bil?

Tjenare.. som sagt vad tycker DU jag ska ha för bil (har dock krav). Har funderat mycke runt Volvo 850 Calibra.. Krav * Får kosta upp till 60 lax (undantag finns) * Hällst ingen ur gammal bil min 244 räcker * Ska vara rolig å lätt körd (manuell) * Gärna billig å försäkring * Ska va en hållbar bil som håller och även är styling vänlig så man kan hitta snygga kjolar osv osv.. Nu är det upp till er att visa de ni tycker om..(gärna bilder)



Svar på inlägget: Köpråd - Vad tycker DU jag ska ha för bil?



Vad sägs om en SAAB 9-3? http://www.blocket.se/vi/9218294.htm?ca=22_s En sån te x.....


s40.. helt klart


Shit vad taskigt du skriver....men men Calibran är ju grymt stylingvänlig men jag har ingen aning om hur bra den är(Hållbar/kvalitet). Men volvo håller ju. En 850 av nyare modell med stark motor är väl inte fy skam. Då har du tom råd att köpa lite styling till


sorry för stavningen men det går så när man hoppar skolan å aldrig va där på grundstadiet ^^ mm asså tycker 850 e snygg å alla värkar prata gott om den så är så jääävla osäker :S


honda civic? honda prelude mazda mx3 audi A4 audi S4 nissan 200SX S14 Finns äldre Subaru Impreza STI för 60 000.. Du kan hitta enstaka 300ZX för 65000 kr finns hur mkt japaner som helst för runt 60 000 kr vad som helst men inte Saab eller Volvo


NISSAN 200SX S13 ELLER S14!! Så grymma bilar! Snygga och inte så plastiga och ohållbara som alla volvo raggare säger. KÖÖP!


BMW 325, 328.. Kan hitta en fin M5a för de priset me..dock inte billiga att äga!


Vet inte om jag håller med där. Vet inget om S14, men kollar du på blocket så finns finns det knappt någon S13 som dom inte renoverat motorn eller bytt motor på. Hmmm..


Honda Prelude... Annars har du ju Honda CRX Del Sol






Vet inte hur mkt häst du är ute efter men om du vill ha en bil som går relativt bra och inte är så dyr att försäkra så röstar ja för en 850 GLT. Har haft en -92a som va riktigt trevlig! Finns mkt godis att hitta till dem också.


skapligt roligt och nästan billig att äga är valfri VAG bil med 1.8 turbon. finns gott om plast/krimskrams att köpa till om du gillar sånt.


japanare är det som gäller då.


ingen fård på våran gård och ingen japan i den här stan'...


SAAB 9000 (efter 92) eller nån japanare


En välutrustad Volvo 940 Turbo -98, eller S40, men bakhjulsdrift är bra skoj.


va fan när jag gjorde en som är blev den ner stängd


köp en 200sx s13 / billig s14 bakhjulsdrift 169/200 hk väldigt lätt och billigt att trimma .. massa styling produkter .. en nackdel: dyr försäkring


nissan 200 verkar ju poppis... med lite plast på ser dom ju helt ok ut med...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka