köpråd: kombi

ska köpa en kombi kör mycket inom jobbet och behöver en bekväm bil jag har kikat runt lite och just nu lutar det mot en volvo v70 2.5T -04 gillar den pga den är väldigt skön att åka i samt att den jag har kollat på har xenonljus, telefon, läderklädsel, elmanövrerade säten, regnsensor, backhjälp + lite annat smått å gott får den för 175k men nu tänkte jag att jag borde fråga er också vad ni tycker om ni har någon vettig konkurent jag vill tillägga att jag vill inte ha en saab 95 jag gillar inte den bilen fråga mig inte varför. men kraven är att den ska inte gå slött som mormors ford fiesta 1.1 och den ska vara bekväm på långa sträckor.



Svar på inlägget: köpråd: kombi



Då är en V70 ett mycket bra val. Den skulle jag satsa på eller en Peugeot 407 SW är och så en riktigt sjön bil att åka. Farsan hade en sån förut och den har lite sportigare utseende


http://www.blocket.se/vi/8763360.htm?ca=13_s



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka