Var hittar jag side/corner-splitters?

För det första så har jag förgäves försökt få tag i ett par sidesplitters, de enda jag hitta var på mds men SJÄLVKLART var de slut och skulle inte komma in igen Så är det då NÅGON som vet vart man kan köpa sidesplitters? eller någon som kanske säljer sina egna? funderar även på om det går att sätta ett par vanliga cornersplitters där som sidesplittern ska sitta? kanske lite lättare modifiering av den då, typ kapa av den lite? någon som testat? Hoppas någon kan hjälpa mig med detta, har googlat sönder google nu så...



Svar på inlägget: Var hittar jag side/corner-splitters?



Rubrikanvisningar, var vänlig och läs: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=18179


menar du att tråden ska ligga i köpråd istället?


rubriken kan väl inte vara bättre?


Har för mig att det finns corner splitters på realcar, men kan ha fel. Du får ta och kolla : = )


dalhems och realcar har.


cornersplitters har realcar det vet ja, kollade där precis, men sen hade de inga bilder på deras side/rear-splitters så man vet ju inte hur de ser ut :S har iof mailat dem nu och frågat om de kan skicka en bild... jag ska kolla dalhems, tack för tipset!


Snacka med grabbaran på www.zzstreetstyle.se.. De brukar kunna ta fram det mesta.. /johan


mds har också på sin sida.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka