Köpråd: Slutsteg

Hej jag har ett par xplöd XS-HT130CN fram och XS-F6931R i hatthyllan i en golf -86, har funderat på att sätta in 2 10" gas silver basar i bagaget. Så jag sulle vilja ha tips på ett bra slutsteg! Har funderat på ett 5 kanals gas steg men skriv gärna vad ni tycker!



Svar på inlägget: Köpråd: Slutsteg



Behåll Sony steget till 6x9orna och köp ett monoblock istället.. Femkanalsstegen har OFTA halvdålig effekt på basutgången, då är det bättre med ett bryggat monoblock.


skriv gärna vad din budget ligger på vet steg som kostar 80.000 som skulle kunna skjuta dina saker upp i himlen om du nu har en sån budget.


Har runt 4000 till slutsteg och basar. Har inte något slutsteg alls nu vet inte riktigt vad man ska köpa!


Ska du ha ett fettigt bassteg ska du köpa DLS CA12, kostar runt 1800kr, riktigt prisvärt.


Monoblock är att föredra till dubbla basar. Tänk på att steget skall kosta ungefär det dubbla gentemot basarna för att tillräckligt med kraft att leverar...


om jag ska ha en bas kan ja köpa ett 4-kanals steg å driva 6x9:na i hatthyllan och brygga basen på 3 å 4 kanalen?


Om du har två basar med 4 ohms spolar så blir det aldrig någon bra lösning att brygga två kanaler i ett fyrkanalssteg för att driva dom. Parallellkopplar du basarna så ser varje slutsteg 1 ohm vilket aldig är vettigt för något annnat än riktigt bra monoblock och seriekopplar du basarna så ser varje slutsteg 4 ohm och då vinner du inget på bryggkopplingen. /Göran


har nån en lådritning på gas 10" som blinkar blått i mitten när man spelar?


ja har 2 slutsteg till salu. 2 st shark, ett 2-kanals på 1200 w och ett 4-kanals på 1600 w. de e helt nya o ligger i kartong. 2-kanaliga är ett svart steg, o det 4-kanaliga är en silver/kromat steg och i mitten ser man in i slutsteget, hur de ser ut. är du sugen bara att höra av dej. kan få priser då.






TJO



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka