Åsikter ang. de nya rubrikanvisningarna.

Trådarna med anvisningar är låsta och därför kan eventuella kommentarer tas här. Jag hoppas att forumet blir tydligare, seriösare och mer lättnavigerat med de nya reglerna. Notera också att allt rörande film och foto, eget material eller inte, numera flyttats tillbaka till "Film och foto".



Svar på inlägget: Åsikter ang. de nya rubrikanvisningarna.



Tummen upp. Risken är väl dock att det blir ännu mer jobb för er. Många som kommer nya utan att läsa reglerna osv. Men kan det följas är det kanon.


När det kommer igång så tar folk efter varandra. Ser man en hel sida i "Film och foto" med rubriker som börjar med "Film:" eller "Bilder:" så postar nog de flesta så också utan att ens ha läst reglerna...


Det är nog sant, får hoppas det iaf


Ja, det är väl förhoppningen iaf


en fråga bara..istället för att skriva: "nått race i sthlm ikväll?" vad kan man skriva om en sån sak då??


T.ex. "Angående: Race i Stockholm, 23/12?" För övrigt så är det inte så lämpligt att samordna olagliga race via forumet


hm du skriver lite om köpråd innebär det att du kommer låsa upp det igen eller kommer det vara som det är nu?


Som det är nu. Köpråd lägger man i lämplig forumdel. Köpråd om Styling under Styling etc. Göran Moderator


Forumet köpråd är stängt för nya trådar. Men man kan fortfarande få köpråd, men då postar man i för objektet lämpligt forum. Vill du ha köpråd om bilstereo t.ex. så postar du en tråd med rubriken "Köpråd: Text..." i forumet för bilstereo och elektronik. Edit: Sharky var snabbare ser jag






Jag tycker att det är svårt att se skillnaden på forumet... Det är i princip lika rörigt som innan till skillnad från vissa trådar som faktiskt följt reglerna vid skapelsen! Men förhoppningsvis så hittar alla till tråden med anvisningarna!


Fattar inte att folk ska ha så svårt att skriva vettiga rubriker. Det är ju den som gör att man fångar intresset från andra medlemmar och får hjälp. Keep it up guys!


Anvisningarna angående köpråd har justerats...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka