Köpråd

Chrizz, jag undrar varför du tog bort forumsdelen Köpråd? Tycker den är väldigt bra istället för att lägga det i Allmänt där det är en massa annat skit också.



Svar på inlägget: Köpråd



Vill du ha köpråd om bilstereo skall tråden placeras i det forumet. Handlar det om fälgar så i utseende och styling. Dumpventil = motor och motorstyrning. Allmänna köpråd vad gäller bilar (t.ex. bilköp) = allmänt. osv...


Okej you the man men jag tycker fortfarande du ska ta tillbaks den!


Tycker också köpråd ska komma tillbaka rätt jobbigt att se trådar dyka upp hela tiden i allmänt om någon som skriver ett bilnamn sedan frågar hur mycken bensin den drar, tycker "Allmänt" blir lite rörigare. Sätter man ihop ett köpråd där man bara har en tråd om varje bilmodell blir det riktigt seriöst och bra info. Ingen annan som håller med?


Tycker med att det låter bra.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka