v40 köp ..snabba svar tack

DENNA LIGGER I FEL TRÅD JAG VET... MEN DEN ANDRA KAN MAN INTE SKRIVA I DÄRFÖR SKRIVER JAG HÄR SÅ LÅT DEN VARA KVAR NU DÅ!! ELLER LÅS UPP DEN ANDRA TRÅDEN SÅ MAN KAN SKRIVA I DEN!!!!!!!! några själviska finns det visst här.. måste ha hjälp om v40 som rullat 26 tusen mil 96a.. ska kanske byta till mig en sådan bil.. och behöver råd klarar dessa vovlo av dessa långa mil ??



Svar på inlägget: v40 köp ..snabba svar tack



Ja asså...går den bara bra i motor och drivlina så ska den väl klara det. Men sen finns ju det te x elektronik som kan kärva.


det tråkiga e att den har ju inte elhissar å såna grejer som jag har i min.. blir jobbigt i armen om man ska börja veva ner rutan nu hehe men vad e det man ska kolla nogast på en v40.. vet inte riktigt så mkt om just den bilen tyvärr.. vissa säger att dom rostar mkt.. vissa säger inte.. å vissa säger att det e en av dom bästa bilarna å vissa hatar dom.. fan detta e skit svårt.. vi ska bestämma träff å lite sånt i mon skulle vi höras av å vill veta det mästa om denna bil vanliga fel m.m så man kan kolla upp den lite nog grant...


http://www.blocket.se/vi/8209831.htm?ca=20_s så här ser den ut... och lite info om den....


Asså...lite rost kan de finnas...kan te x finnas på bakluckan, runt dörrar, och även vid motorhuven. Sen om jag inte minns fel slits hjullagerna rätt snabbt på dom tidigare modellerna. Men du ska även lyssna efter misstänk samma ljud från motor och drivlina. Öppna huven och lyssna. Kör även för att känna hur koppling och växel låda känns.


Ja du, skrev i en annan tråd till dig. Den stora servicen är enligt min bok vid 22500mil har jag för mig. Kamremsbyte och grejer så den är nog nice att ha avklarad. Vad mer kan man säg. Hurvida 96:orna börjat rosta vågar jag inte svara på men priset är säkert ok. Lixom motorn är inte så attraktiv om man vill gasa massa men o andra sidan så är ju besinen så förbannat dyr att jag oxå skulle skaffat en sån om jag kunde få sålt min jävla bil.


så du vill bli av med din.. vi kan ju byta rakt av så slipper du tänka på att sälja den.. hehe mm ska kolla upp den riktigt noga.. ladda hem nått från blocket som kostade 20:- så skulle man få bra tips.. inte dom bästa tipsen för 20:- tycker jag.. fick inte veta vad dom dricker å sånna grejer.. fick bara veta hur gämförelsena var mot dom nyare modellerna.. trodde det var mer info om mkt mkt fel.. men men .. får väl se hur den ser ut.. får försöka att inte tänka på miltalen om man har bytt den. sätte en tejp bit över 26 tusen på mättaren kan ju aldrig vara roligt att se


Köpråd är låst, Projekt är för projekt, köpråd för bil gäller allmänt...


Ej längre avstängd trådskapare, men tråden ändå låst. Hänvisar hit istället: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=17334



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka