Köpråd: MDS Digital Drive

Hej! Funderar på att köpa en baslåda ifrån MDS kallad "MDS Digital Drive Encl 2.10D" Det är en av deras nya och lite billigare baslådor... Så jag undrar om det är nån som vet om den "dunkar" på bra? MVH



Svar på inlägget: Köpråd: MDS Digital Drive



Jag köpte nyss en mds d.d 2.12 och kan säga att där är Extremt bra dunk i den lådan. provade att koppla in den till förstärkaren där hemma, spelar in basarna på rummet under tiden jag bygger om bilen så slipper man det sen. och när det var klart så vågade jag skruva upp. då kommer grannen och knackar på och säger jag ska sänka då det skakade i hans hus, måste äöven påpeka att jag bor i källaren och han bor på andra sidan vägen.


funderar själv på att köpa paketet med mds d.d 2.12


Vi köpte en sådan låda till min fästmös syrras kille, han har en Opel Vectra 2000 -91 och det lät bajs bajs efter att vi spelat in den, men vi satte den i min skrotbil, opel kadett -73 och då spelade det så taket fladdrade på utsidan! Kanondrag om man har ett bra steg självklart! MVH Matte!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka