Någon med HCB-700. Köpråd?

Hej. Prylgalen som man är så är det konstigt att man inte köpt en redan. http://www.katshing.se/prod/prod.asp?aid=9214 Undrar om någon här har en och kan dela med sig om kunskap och upplevelser om den. Hur är ljudkvalitén och skulle gärna vilja veta kablarnas längd och lite allmänt om den är köpvärd. Tack för mig. Blir det inga svar så varning för att jag själv kan komma med en minirecension av den någon gång under de kommande veckorna



Svar på inlägget: Någon med HCB-700. Köpråd?



Haha, inte ett enda svar på den tiden. Fick min idag iaf, kunde inte hålla mig. Lite pyssel att montera den med alla saker och dra ström men nu är den på plats och det lilla jag testat är den underbar. Perfekt att kunna scrolla igenom telefonboken och allt utan att behöva röra den. Ljudet är riktigt bra också. Funderar på att lägga upp en liten snabbguide hur den funkar i installationen, så lätt är det inte som man kan tro av reklamen. På Återseende. Frågor?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka