Top Gear - Bästa Motorprogrammet?

Äntligen har första avsnittet av 8 säsongen sänts i england och jag kan bara konstatera på nytt att jag tycker Top Gear är nog de bästa motorprogrammet som finns. Att Koenigsegg tar till sig kritiken från "The Stig" samt att de skall utreda om CCX har ett behov av en bakvinge efter att The Stig körde av banan när han pressade den ytterst. Koenigsegg har lovat att bilen skall få testas igen med en vinge. Det är ett bevis på hur proffessionel Top Gears testförare är samt hur programmet är respekterat. Enligt min uppfattning visas Top Gear i många länder: USA, Kanada även tyskland som är patrioter och har sina egna motorprogram sänder Top Gear. Programmet vann väl en emmy för inte så länge sen? Vad tycker ni? Nått motorprogram som kan mäta sig med Top Gear? Tiff Nedeel är en klass för sig med Fifth Gear kan bli riktigt tråkigt ibland. (Snälla säg inte Motorist)



Svar på inlägget: Top Gear - Bästa Motorprogrammet?



håller med dig. tokroliga tester i top gear som fått mig att fastna


tacka vet jag det gamla hederliga Trafikmagasinet : ) eller Bosse bildoktor.


måste hålla med dig till fullt!. Älskar Top-gear


Top-Gear är det bästa bilprogramet jag sett! det bästa avsnittet var när dom testade den nya landrovern mot den brittiska stridsvagnen Challenger 2. (stridsvagnsnörd som man är ) har för mig att dom skjutit sönder en bil med en amerikans M1A2 Abrams?


personligen är mina favorittester när dom får en viss summa pengar för att köpa någon gammal sportbil etc och så ska den hålla så länge som möjligt. vissa tester ska man dock hålla undan tanken på att det är uppgjort speciellt när jeremy kör någon bil snabbare på land än dom andra lyckas ta flyget. hur många har dom annars i sitt filmcrew?


bosse bildoktor e bäst!


Top Gear är det bästa motorprogrammet som någonsin funnits, sjukt roligt att se! Bosse bildoktor kan enbart suga pung helt seriöst, tål inte gubbfan!


Självklart är Top Gear bästa bilprogrammet. Deras svar på OS här i vintras var för övrigt helt underbart.


topgear är så jävla bra... men mitt motorprogram nummer två är motorjournalen då dom bara "lekte" vilket var mycket underhållande, synd bara att det inte sänds längre






Japp topgear är helt kanon. motorist är ingen höjdare alls, bara barnsligt. undrar om topgear skulle bli ännu bättre om tiff skulle vara med?


Top gear är utan tvekan bäst! Tycker dock att de var lite konstigt när de sa att nya m5:an var ful?!


toppgear kommer nog på första plats tror nog det är det enda programmet där dom tynar riktiga vrålåk,kan hålla med om att motorjornalen och att bosse med sina vrickade lösningar kan va underhållande med..


Prickskytte med bilar var rätt kul...:-D /Göran


det beror inte på bilen utan vem som bygger bilen. topgear verkligen hatar allt som har med tyskar att göra jag gillade när dom skulle paja en porsche 911 vilket dom misslyckades med


dom hatar all som har med sverige att göra med dom sågar ju både volvo saab och kuenigsiegg eller hur nu biljäveln stavas


Var och häslade på hos koenigsegg för ett par veckor sedan och de nämnde b.la att en bil med vinge redan hade sålts. Nån tokrik snubbe som absolut skulle ha vinge så han fick det. Vet dock inte hur det såg ut. Och ja, top gear är svårslaget.


Intressant, den kanske skall få en bakvinge i standard utförande..


Bosse är mannen!


Allt beror på vad man är ute efter att titta på! Ska det komma till köpråd och "normaltester" av bilar så är det väl Mera Motor/Motorjournalen som gäller! Men när man vill se något kul och folk som faktiskt kör bilarna i deras ovanligare utförande så är det Top Gear som gäller... Jag menar, det är nog ingen som pressar bilarna lika väl som Top Gear, och ändå är det ingen som säger nej till ett test där



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka