9-5 aero köpråd, 2 annonser

Köper en av dessa bilar till helgen om ingen tycker nåt annat. http://www.blocket.se/vi/7948667.htm?ca=11_s eller http://www.blocket.se/vi/7981431.htm?ca=11_s Vilken är prisvärdast. Hjälp mig!



Svar på inlägget: 9-5 aero köpråd, 2 annonser



Jag hade tagit denna. http://www.blocket.se/vi/7981431.htm?ca=11_s Verkar vara mer utrustad och en årsmodell nyare.. Sen att felet med vevhusventilationen är åtgärdat är bara ett stort +


kostar 1000 kr att fixa vevhus ventilationen om inte saab står för dom kostnaderna. Vilket dom inte gjorde på min. Vet faktiskt inte vilken ja skulle tagit. Klart mindre mil e juh alltid bra. Utrustningen får man inget för sen när man säljer bilen däremot om bilen inte gått så långt.


Med vevhusventilationen är bara o vänta på att motorn rasar så renoverar Saab den utan kostnad... garantin gäller fram till 2008 om bilen är fackmanna mässigt servad och kvitton finns kvar. Ny sid är inte fel, den kostar 2000 kr. Ta gärna 2001'an det är rejäla skillnader mellan 2000 och 2001...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka