problem med skitig inredning?

testade en ny sorts "interiörsrens" för att jag fick spill olja på klädseln i bilen... gammal olja är ju inte det bästa att få på klädseln. hur som hellst så var det Berner som hade gjort den och den funkade faktiskt så nu är fläcken borta den var ca 12cm i diameter så man såg den rätt väl



Svar på inlägget: problem med skitig inredning?



Vart köpte du produkten?


Valmet här i Lycksele. finns säkert på fler platser


Det lämnade inte en ljusare fläck på sätet efteråt? Alltså att den tog bort allt smuts och resten som du inte gjorde vid visade sig vara skitigt det med? Tror du att det funkar om man har inbränd skit i instrumentpanelen... Tack för att du delar dina råd med oss Det känns nästan som en tråd under köpråd!


tog hela sitt dynan så jag vet inte men oftast blir det en ljusare fläck pga att det är skitigt vad menar du med inbränd skit? det står iaf att de ska gå på bilinredning inkl läder. göra rent glasrutor mm. tycker att det bortde funka. plast blev iaf blank när jag testade den på en bit


Okej, men vad sa du att produkten hette, asså helt och hållet..


Nån som tagit i mitt tak med oljiga fingrar så säg gärna vad produkten heter!!!!


Ha detta på jobbet e bra. Är berner som gör de. tror de heter: interiörsrent helt enkelt. Vi köper detta på SWELOG (dessa skruvar valmet skogsmaskiner) Här finns dom http://www.sweloghb.com/default.asp?id= . ri=Nothing "OBS"Tänk på att de är dom svarta prickarna som är försäljnings ställen!!"OBS" Finns säkert fler återförsäljare i landet.


Fasen, som närmst i Helsingborg... 6 mil hemifrån


Berner Interiörsrent, är det så det heter? Låter ju som ett bra medel.. tycker för övrigt att sånna här textilsprayer funkar dåligt. Har provat biltemas och något annat jag köpte på mekko. Inget funka sådär super fkt.






Biltema är å andra sidan känt för sin goda kvantitet till men urusla kvalitet!


Ett annat bra tips ja fått från en kompis som jobbar med bilrekond är bromsrengörnings spray. ha provat funkar fint men men måste ta hela sättet blir duktigt rent.


kan ta bort vissa färger pga att det är så starkt. det är även kallat breklen (stavning?)


produkten heter exakt BERNER universal interiörrengöring



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka