*Köpråd* Toyota Yaris 1,3 -06 12.000mil

Som rubriken lyder. Behöver köpråd. Är inte superkunnig inom området bilar och går nu enbart på riktlinjer som billigt ägande, drift och prisklass. Har en budget på högst 60.000 att lägga på en bil. Vill ha ner kostnader på skatt och körande. Tycker Toyota Yaris verkar vara en trevlig bil för mig. Har inga barn men när så sker vill jag ha en bil med ok säkerhet. Har kollat på en bil som täcks av begagnadförsäkring hos återförsäljare men som har rullat 12.000 mil. Är priset okej för den här bilen och vad ska jag se upp med alt. räkna med som kommer kosta framöver i serviceväg? Har någon här på forumet en yaris i sina ägor och vad tycker du om bilen? Med hänsyn till de krav jag har? Mvh Jennie Skickar med länk till bilen som känns intressant. http://data.bytbil.com/carinfo.cgi?id=6 . alling_sok



Svar på inlägget: *Köpråd* Toyota Yaris 1,3 -06 12.000mil



Yaris är ett mycket lämpligt val. Den är krocksäkrast i sin klass och den är förmodligen driftsäkrast också. Eftersom den säljs av Toyota borde du även få med toyotas trygghetsgaranti, vilken täcker en massa olika punkter. Det kan dock vara så att den endast gäller till dess att bilen är 8 år gammal, men det kan vara värt att fråga i alla fall. Det är inte så mycket att fundera på när det gäller Toyota-bilar i allmänhet och Yaris i synnerhet. Gillar du att köra den tycker jag att du ska köpa den. Bilen har kamkedja, så du behöver inte heller oroa dig för att den ska behöva något dyrt kamremsbyte. Vad jag kan se har den aktuella bilen haft två brukare, vilka har ägt bilen i ganska precis fyra år var. Nästa besiktning ska ske senast den 31 mars nästa år. Lycka till!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka