Köpråd: crx o prelude

hej ska titta på en crx o undrar om ni har några tips vad man ska kolla på? den ser rostfri ut bilen i fråga är omlackerad och importerad funderar även på prelude 2.2 vtec nått bra dåligt med dessa? tack



Svar på inlägget: Köpråd: crx o prelude



Vad är det för årsmodell på CRXen? omlackade bilar brukar vara rostfria (ett tag) Är det en åretrunt-bil eller enbart en sommar-racer? vad är det för typ av omlack: riktig eller rollning? rollning brukar alltsom oftast innebära att den som gjort det inte brytt sig om att göra ett riktigt grundjobb utan bara målat över allt och det betyder att om den hade rost innan så kommer den givetvis komma tillbaka. Rosten på CRX brukar förövrigt sätta sig i de bakre skärmkanterna samt under sidokjolarna. Du kan också kolla runt vindrutan så att det inte är några bubblor där. Nackdelar med alla CRXer är att de är oftast hårt körda så känn efter så att bilen inte är svag genom hela registret. Sedan har de som de flesta bilar utan fönsterbåge en tendens att inte hålla tätt mellan fönster och gummilister då listerna torkar och blir gamla.


http://www.blocket.se/stockholm/Laga_mi . 11&w=1


Extraktorgrenröret lär vara ett som inte passar eftersom det är verkar vara en D16z5 som har lite offsetade avgaskanaler och Siemensdämparen gör nog varken till eller från även om det nog är en Simonsdämpare. Cromad slutrör säger allt. Åk o titta, det är gratis.


Observera att den är importerad. 91 fanns bara som svensksåld med 150hk motorn & ingen bula på huven


tackar! blir nog avvakta på den bilen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka