Köpråd: Volvo 464 -92

Tjena! Har fått erbjudande om att köpa en släktings Volvo 464 -92 för 2000 kr. 24000 mil Besiktad utan problem, lite rost och skattad året ut. Alternativet är väl att köra med den tills den ska bli besiktigad på nytt och därefter sälja om den inte går igenom. 8 ägare Ska jag slå till på denna som en första bil och köra tills den rasar eller ska jag köpa en dyrare (20-30 k)? Och om ni tycker att jag ska försöka leta mig en dyrare, vad rekommenderar ni då? Men i första hand.. vad sägs om Volvon?



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo 464 -92



Det beror ju lite på vem du är själv. Är en bil ett transportmedel eller en accessoar? Kan va bra att ha en "skitbil" att köra emot trottoarkanter och köra i diket med om man inte är så vass på bilkörning. Eller är du som jag? Jag kan klä mig som en mupp men jag visar mig inte bland folk i vilken bil som helst. Jag personligen skulle inte köpt den. Men som sagt, du avgör ju vad du vill åka. Det är ju rätt märke iaf.


Slå till, kör ett tag med den och köp dig en finare sen om så önskas. 2000 för en bes och skattad bil är ju rena rånet


Jag hade också köpt den som förstabil.


Vilken motor pratar vi om?


Köp! Du får då en pålitlig bil (förutsatt att din släkting inte lurar dig) för småpengar! Har själv kört 440 med förgasare, rätt rolig bilmodell^^


Och den går bra & billigt. Bara köp. De brukar gå att få att dra mycket lite så varför inte? Du åker bekvämt resten av året för kaffepengar. Har du nytaget körkort eller är du 40+? Det spelar in lite.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka