Köpråd: Volvo 464 -92

köp jag gillar volvos holländare har haft en o vi va nöjda kolla bara så motorn inte läcker olja det är dyrt o laga har jag hört .2 tusen är ingenting för en besiktigad bil mvh



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo 464 -92



2000 kr är inte mycket om bilen visar sig vara skit. Inte hela världen.


En Renaultmotor i en rosthög? Mitt köpråd: Nej! Men andra sidan är det inga pengar och du får igen en del när du skrotar den.


Jag säger ja, det är en helt ok liten bil. Visst rostar dom, men i den prisklassen är det svårt att gnälla över en så´n sak. Speciellt som den faktiskt är 22 år gammal. Driftsäkerhet och komfort är helt ok på dom, även om förståsigpåare (som oftast aldrig ägt nå´n) säger annorlunda. //Brådhis


blev det nåt köp lellis?


Haft en, hatade den så jävligt att jag bara körde den i fyra dagar... Gav förövrigt 2000 för den med. Damen som köpte den av mig levde lycklig med den i flera år så det beror ju precis på vad man önskar av en bil. Kvalitén är ju ganska usel, rostskyddet ännu sämre & bränsleförbrukningen förvånansvärt hög, iaf på motorväg. Pålitlig var den inte heller... Stannade två gånger på tre dagar & det har jag fanimej aldrig varit med om i någon annan bil. Men 2000 för en besiktad & körklar bil kan ju knappt gå fel ändå. Kan du stå ut med den efter en provkörning så slå till & gasa tills det rasar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka