Köpråd: Garagedomkraft

Hej! Är detta en bra/prisvärd garagedomkraft http://www.laitis.se/pebe-domkraft-2-t.html? Mvh Lars Göran



Svar på inlägget: Köpråd: Garagedomkraft



Ser väl hyfsad ut men hade nog aldrig själv köpt den då den lyfter så pass lågt som den gör. man ångrar sig bara i slutändan när man börjar mecka för mycket o inser att bilen inte kommer upp tillräckligt.


Sattsa hellre lite mer pengar på en höglyftande domkraft om du använder den till något annat än att byta däck Komplettera det med ett par riktiga pallbockar så blir det mycket skönare och ligga under när bilen kommer upp på ca 45cm höjd


Tänkte mest använda den för att byta däck, då borde den väll räcka till mer än väl? Vad rekommenderar ni annars? Mvh Lars Göran


http://www.jula.se/garagedomkraft-2-5t-601046 eller om man vill ha blå istället http://biltema.se/sv/Bil---MC/Verktyg-o . ton-15824/ Första använder en bekant i sin verkstad och den har hållt bra.. andra har jag själv använt en hel del till bland annat Nissan King Cabs.. så som mb_pucken säger.. ta en med högre lyfthöjd så slipper man irritera sig senare och de får hundralapparna extra är det värt.


julas domkraft är skit


Det är bortkastade pengar långsiktigt. En domkraft av kvalitet har du livet ut. Jag har förbrukat minst 5st billiga domkrafter nu, bara som reserver hemma.. Alltså ca 2500-3000:- Dom läcker, tappar tryck och sänks, står ostadigt och skrapar sönder underlaget samt till och med välter ibland! Vill du ha en billig så köp den från Jula som Eksak länkade, bra mellanting.


Bor i Arjeplog så att handla från Jula går bort då det är en bra bit till närmsta Jula-butik. Så vad kan ni rekommendera istället? Mvh Lars Göran


http://www.verktygsboden.se/ kanske då.. iofs 250:- i frakt och risk att man köper annat med.. köpte min motorlyft och motorstativ därifrån.. fanns ett par domkraftar oxå och fick leverans hem till dörren ;D kanske kan vara nått om där e lite mer saker du är på jakt efter.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka