Köpråd på 7-sitsig bil! 50-80.000kr

Hej! Kompisen letar bil till familjen. Krav 7-sitsig och relativt billig i drift. Och kvalitet! Hans förra hyundai trajet var allt annat än kvalitet om man säger så! max 80.000kr. Och det är nåt i stil med familjebuss han är ute efter. Mitsubishi grandis är han sugen på! Nåt att ha?



Svar på inlägget: Köpråd på 7-sitsig bil! 50-80.000kr



vet inte om den blir för liten men jag hade kollat på vw touran


Grandis är bra. Men dyra? Touran tycker jag är på tok för liten. Men den brukar vara relativt prisvärd då folk bara vill bli av med skiten. Trajet tycker jag bra om. Men sitter det en sexa med automat i bilen så hade jag inte köpt den ens under vapenhot. Volvo V70 finns som 7-sitsiga. Men glöm att ta med bagage.


Opel Zafira lätt! prisvärd bil som är billig i drift.


En kompis som är bilhandlare har haft några sådana som inbyten. 2 har fått ras i maskin. Vet dock inte vilka motorer det rörde sig om. Men lånade en sådan en helg och den var trevlig att köra minus då att det var manuell :-)


pappa har en vw touran -04 o den e fin otrevlig inuti sitter en 140hk tdi i den , bilen har varit krångel fri.


en motor man ska undvika är 2.2an med kamkedja...


Som sagt Opel Zafira Familjen hade en -03 och nu en -08 -03 krockade med en älg och höll förvånansvärt bra. Det enda minuset är att den är rätt högvarvig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka