Köpråd bra billig mig svets

Hej! Jag är ute efter en mig svets för runt 4000kr, jag har tittat på en esab origomag c141 som dom säljer på jula (http://www.jula.se/mig-svets-origomag-c141-130-a-210045) är det någon som har nån erfarenhet av den modellen? Ska mest svetsas bilplåt, lite motor och växellådsfästen och tanken var även att svetsa burbågar med den! Så skriv ifall ni har någon erfarenhet av just den eller ifall ni vet om någon annan svets i samma prisklass som ni tycker är bra! Har endast tillgång till enfas så tyvärr går 3fas svetsar bort direkt. Mvh



Svar på inlägget: Köpråd bra billig mig svets



begagnad märkessvets är även intressant ifall någon har!


Köp en begagnad kemppi eller esab svets eller liknande istället.


Han länkade ju en Esab-svets.


Jag har nåt liknande dock inte Esab men den funkar fint, men tänk på att när du ska svetsa grövre grejer så fordrar det ganska mycket effekt för att det ska bränna ordentligt. Min svets är inte alls förtjust i grövre material, men det är ju som sagt ingen Esab, fasar man så brukar det gå bra dock. Jag passar på att låna tråden lite och undrar vad man bör kolla efter om man vill börja svetsa TIG? Har aldrig använt tig så hade vart intressant å veta vad man ska leta efter.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka