Köpråd: VW Golf mk4/mk6.

Jag undrar i fall WV Golf är en bra och Billig bil och äga? Och rostar det mycke?? Vad är bra och dåligt på dessa bilar vad ska jag tänka på vid köp av Golf?? Mvh Carl Fixat rubrik. HS



Svar på inlägget: Köpråd: VW Golf mk4/mk6.



Vilken årsmodell ungefär hade du tänkt dig? Stor skillnad på en Golf 1 och en Golf 7 7an är förbannat mysig


VolksWagen Golf. VW. Nej, jämfört med andra bilar av samma årgång är dom varken bränsleekonomiska i förhållande till motorstyrka eller cylindervolym eller särskilt billiga att äga i övrigt, det finns en mängd mer totalekonomiska och driftsäkrare bilar oavsett årgång eller prisklass.


hade tänkt mig Gofd 4 eller en 6 ser ganska snygga å bygga lite på


Är ju även stor skillnad på en Mk4 och en Mk6. Mk4 kom ju -98 och 6orna -10 va? Jäkla skillnad på bil. Men jag själv har haft 4st Mk4or, och ingen av dem har varit direkt rostiga. På en Mk6a så räknar man väl med att det inte ska finnas rost när man köper, och jag tror att det är garanti kvar på det flesta, beroende på miltal dvs. Du får nog beskriva lite mera utförligt vad du vill veta om bilarna förutom rost och ifall dom är billiga att äga. Mk4 1,4 är billiga att äga, men Mk4 R32 kostar givetvis mer i allt. Mk6 1,4 är också billiga att äga, men en Mk6 R kostar betydligt mera. Vad är det du vill ha svar på?


hade en mk4 innan min nuvarande mk6, stora skillnader på allt - även prislappen! user_name: redan 2009 tror ja dom kallades mk6


Det kan stämma Men som sagt, det är sån stor skillnad på bilarna så det går inte att jämföra dem två. Prislappen är det enormt stor skillnad på. En Mk4 kan man få tag på för typ 10.000kr. Vad kan den billigaste Mk6an kosta? runt 80?


nej som sagt, kan lika gärna jämför vilka 2 bilar som helst!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka