Köpråd: turbomeck.se

tänkte köpa ny 18t turbo från turbomeck.se någon som har erfarenheter från han om det e nå bra kvalite



Svar på inlägget: Köpråd: turbomeck.se



Söker man på turbomeck så får man oerhört många trådar där just Turbomeck rekommenderas. Skulle inte tro att det är en tillfällighet. Eller menar du själva aggregatet 18t?


Jag köpte 19T av honom för några år sedan, då var det fina Mitsu original aggregat till bästa priset i Sverige.


Jag tror inte kvaliteten är problemet, där emot pusslar han ihop lite udda kombinationer så som 19T till S40 med #5 avgashus och menar att 350hk+ är möjligt, när det avgashuset bottnar ungefär 100hk tidigare.


Tackar, sen så har han konat turbinhus på en av dom 18t så det blir helt bolton kan det va nå bra. eller ska man ta en med vinklat med 3 tums ansluting ska ha till min 740 tic smått trimmad


Det ena är ju 6:ans avgashus och det vinklade 7:ans. Det blir mindre mottryck med det större och därmed mindre värme så jag hade kört på 7:ans vinklade.


Ja #7 på 16T,18T,19T. Annars kan du likväl behålla originalsnurran


Enda snibben ja skulle handla av köpt några av han å dom fungerade klockrent


tack så mycket för hjälpen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka