Köpråd chrysler stratus och pt cruiser

Vet någon om dessa är nåt att ha? Får dem ju billigt. Är det sant att man på cruisern måste byta lampa via hjulhuset genom en lucka? Låter ju asdumt. Stratusen tycker jag är snygg, skulle vara med v6.



Svar på inlägget: Köpråd chrysler stratus och pt cruiser



Min mor/familjen hade en stratus ett par år och den funkade helt ok vi hade en med lilla 4an i och den gick väll framåt men man fick inte ha brottom. Lite nackdelar med bilen då. Svängradien, hemsk, katastrofal är nog ett bättre ord. Var det trångt på en normal parkering så fick man välja en annan men kan vara en vanesak. Bränsleförbrukning var relativt hög. Startspärren krånglade titt som tätt och blev tillslut bilens död. Byta batteri var ingen lek. Monterat väl gömt i vänster hjulhus. Lätt att byta lampor när man kom på hur man fick bort lyktan. Skitdåligt lyse. Trots fina lampor så lyser det i klass med ett stearinljus. Inredningen var jord av gamla "kulglass" förpackningar och återvunna leksaker från Taiwan. Rostade och läckte stora mängder olja. Bromsvätskelekage hände lite då och då när korvarna i plast/bakelit sprack pga is Det positiva var nog kupé och skuffutrymmet. Inget att klaga på där. Väghållningen var bra. Dock var våran sänkt så den låg fint på vägen. Det kunde dock medföra att man mer eller mindre trillade ur dom platta stolarna.


På pt cruisern får man Lossa halva Sido skärmen för att komma åt och byta fram lampa mina föräldrar har haft 2st jag tycker dom är grymma är Lite hotrods stuk på dom . Finns även cab och picupp modell på dom skit grym


PT cruisern lossar du på en lucka under hjulhuset när du ska byta lampa. samt ska du byta tändstift så måste du ta bort insuget för att komma åt. skön bil att köra, dock med medelmåttig kvalite. båda skivorna fram fick jag byta eftersom dom lossande vid centrum. skit kvalite. man åker väldigt skönt i dom, samt att det finns gott om utrymme bak. sålde min för 2 år sen


Bara dynga då mao? Tack för svaren!


Nej det är det inte skulle jag välja mellan än BMW eller mot än pt crusier så skulle mitt val bli pt crusier


aldrig jag skulle välja en Pt framför en Bmw men det är jag det. Dock så kanske jag fick ett måndags exemplar, vem vet. Det är häftiga bilar som går att göra mycket med, men kvaliten sviktar på vissa punkter. ska du ha en 2 liters bensinare så ska kamremmen bytas vid 16.000 mil, men råder dig att byta före Mekaniken och bottenplattan kommer från Chrysler Neon, och du får varva ganska friskt för att det ska hända något. Automatlådan med 4 växlar är en sorglig historia, där det tar år och dar för att komma upp i fart. men ska du åka lång så är det en perfekt bil, man sitter väldans skönt i den :´)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka