Köpråd 945 turbo driftsäker ?

Är 945 turbo en pålitlig o driftsäker bil ? Eller är det nåt som man blir stående med efter vägen ?



Svar på inlägget: Köpråd 945 turbo driftsäker ?



Finns givetvis undantag men generellt är det otroligt driftsäkra bilar!


Går nog att drifta med.


Jag har aldrig blivit ståendes med en 7/900 iallafall.. men risken finns ju där oavsett bilmärke/modell. Edit: Kom på att jag aldrig har blivit ståendes överhuvudtaget än, haha.


Mer i regel handhavandefel än konstruktionsfel, om en 945:a blir stående längst vägen. I alla fall enligt mina egna högst personliga teorier.


inte haft något problem med min sen jag köpte den i juli! händer det något så löser man det snabbt!


940 är nog den mest driftsäkra bilen, så länge allt är i sin ordning!


940 är idiotsäker... Om nån inte håller med så nämn en bättre. Kan argumentera in i nästa årtionden i denna fråga.


Okej tack så mycket , fundera lämligen på att köpa 945 turbo , hur är det om turbon rasa när man är ute o kör går det att ta sig hem endå ?


svar ja är ju bara det att den inte får nåt laddtryck så kommer gå slött






Och ryka som fan


Skitbra bilar! Byt olja + filter så lever bilen längre än dig ifall du kör vettigt. Begagnatmarknaden är tokstor och där finns uppsjö efter uppsjö av reservdelar och nya delar. Renoveringssats till turbon kostar ~1000kr och det är ingen vetenskap att byta ifall man har lite tålamod. Stylingsfronten är hyfsat stor den också så där finns mycket du kan bygga om/byta ifall du vill vara unik! Det finns även lite utrymme för trim utan att du behöver öppna upp motorn, sådär en 200hk driftsäkert för ~2000kr med allt som behövs. +Du får dra en hel del på kroken med vanligt B-kort! Hoppas du kommer att trivas i världens bästa bil


940 är en jävulskt driftsäker bil. så pass att jag faktiskt funderar på att sälja iväg min XC70 o köpa mig en 945 som faktiskt håller dag in och dag ut.. och skulle något mot förmodan gå sönder så klarar man av att laga det själv utan att bli förskräckt av plastkåpor så fort du öppnar huven. Lycka till med ditt bilköp /Ante


Angående turbon så brukar dom hålla runt 30-40.000mil. Dock har jag en 945 ltt automat som gått 73.000mil och har samma turbo som när den var ny. Riktigt hållbara bilar.


Är som ett Duracell batteri bara går och går!


vi har haft vår 945a tööbo sen 99, det enda vi bytt på den är olja olja/luftfilter o tändstift. Har aldrig haft ett enda problem med den, alltid funkat fint. Den har gått ca 33 tusen mil.


I grund och botten robusta och tillförlitliga vagnar, men som med de flesta andra turbo/motorstarkabilar gäller det att välja rätt exemplar då bilar av den kalibern tenderar att locka folk som kör hårt och kanske inte vårdar bilen direkt pedantiskt.


Okej ska tänka på det tack , men vilken front är snyggast på 945 ? gillar inte riktigt orginal


om du inte orkar bygga om mycket kan du kränga på en 850 front!


addon spoiler ser bäst ut enl mig iaf



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka