"köpråd" Bmw X5

Har gått och snöat in mig lite på en x5:a som rubriken lyder:). men för plånbokens skull så har jag tittat på årsmodeller -2007 -2008. Och dom flesta jag tittat på har rullat 10.000 mil i runda slängar. Vill gärna ha tips och åsikter om dom modellerna, av folk som verkligen vet och har ägt någon själv, inte någon som hört nåt rykte osv. Är dom dyra i drift/service/reparationer osv?. Har kollat på 3.0 dieseln. Tack på förhand!



Svar på inlägget: "köpråd" Bmw X5



Sälja Imprezan?


Jag vet inte än Martin, vill inte det egentligen, men har ju min Skoter/cross hobby med som gör att jag måste ha dubbla bilar/släp osv. Men har inte bestämt mig än.


Impreza sti Wagon


Helt underbara fordon, och den bästa Suv enligt (eller SAV som BMW vill kalla det) Har jämfört den mot Porsche cayenne, VW touareg, Audi q7, mb ML osv. Man sitter riktig bra i den utan att det känns som att man åker suv, god komfort med bra körkänsla. Dock är 3.0d rätt så tråkigt och du kommer att ångra dig efter ett par veckor. Jag har haft 3.0SD (mappad, DPF ersättare) vanligt service kostnad som ungefär som vilken mellan klass BMW. Jag hade en förbrukning på ca 1-1.2 (mest stadskörning och med 20") Nuvarande är en 40d 2011 (enbart mappad) rullar grymt bra med nya 8-växlade lådan och dricker ca 1liter. Rullar på 21" vintern OBS! Köp inte med sportstolar eller vanliga stolar utan endast med komfortstolarna. Samt M-sport (inkl ayerodynamisk pkt) annars ser de för taskiga ut efter ett tag


Kolla försäkring, har för mig att dom är riktigt dyra


Jag märkte/märker ingen skillnad mot min 535d


Tack för svar! försäkringen låg på en 10 lappar och skatten går på runt 6. Så lite halv svettiga priser där kan jag tycka, men det är bara betala och se glad ut:), smakar det så kostar det. Har kollat på dom med m-paket elelr sportpaket kanske det stod, men jäkligt snygga 22" Bmw fälgar på dom, sidesteps å lite annat lull lull.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka