Köpråd: Snabb brukis för max 45k

Tjena! 940in skall skrotas då den var med om en trafikolycka.. Så nu tittar ja efter en ny bil. Vill ha en hyffsat pigg bil som klarar 0-100 original på under 8 sek och helst under 7 med effektoptimering. Årsmodell 2000 och nyare om den inte är otroligt fet Kollar i nuläget på V70N T5 och S60 T5, går de att få en hyfsat fräsch för de pengarna tror ni? Ni får gärna komma med förslag på andra bilar med // Tobbe



Svar på inlägget: Köpråd: Snabb brukis för max 45k



saab 9-5 aero... hur billiga som helst och går så inni helvete


Skulle säga som du sa själv. Volvo V70, C70, S60 t5 Eller Saab 9-3/9-5 Aero Och om du gillar att tanka finns ju denna:http://www.blocket.se/alvsborg/Passat_w . 20&w=2 Den "borde" ju gå ganska bra


Vet att de går otroligt jävla bra, men är orolig för "värdeminskningen" Då är det 02 och framåt man ska kolla på va? Tänkte äga bilen till typ Juni och sen köpa en 100-200 000 krs bil när min provanställning är slut.


Helt vansinnigt att köpa en bil nu för att i Juni köpa en dyrare, bättre att du lägger dom pengarna på den dyrare bilen.


precis är ju bara att köpa nån gamma buske och köra skiten ur och lägga på skroten sen


Ekonomisk ja, men ja är sjukt trött på skrothögar nu.


Jag skulle nog också satsa på en Saab 9-3/9-5 Aero. Väldigt mycket bil för pengarna och så går de riktigt fint. Värdeminskningen behöver du inte oroa dig över eftersom de redan är så otroligt billiga.


Känns som om ja bör provköra en manuell i alla fall. Vilken 9-3 syftar du på? Halvkombi/sedan?


För ca 45-50K kan du få en fin 9-3 Aero SS! Snygga o går bra! Köp INTE S60 T5, absolut inte samma tryck/känsla som i 9-3an. Vore jag du hade jag helt klart kollat på 9-3an för dom pengarna. 9-5an som kom -04/-05 är oxå trevlig, men tvekar på att du får en fin för dom pengarna. Har dock ingen vidare koll






Okej, får se hur mycket ja lägger, men de är värda att provköra i alla fall, jo 02orna och nyare ser ju trevligare ut!


Absolut! Ha inte bråttom o gå på magkänsla! Se till o hitta en med bra historik osv, papper o service i ordning. Saabarna går o håller bra om man sköter om dom, annars är dom tyvärr inte mkt o ha! Haft 4 saabar, fått känna på det ena o det andra..


Jo precis, kommer absolut inte ta första bästa efter tidigare erfarenheter.. Blir nog en Aero eller T5


Det bör du absolut göra! Om du skulle kunna få en fräsch 9-3 SS Aero för de pengarna så skulle jag utan tvekan slå till! Har haft en sådan och måste säga att det var en otroligt rolig bil. Ser riktigt bra ut också med ett par 19" och sänkning.


Troligen så blir de svårt att hitta en som inte gått för långt för de pengarna, vill helst ha en manuell med så.. Jo verkligen, en polare har en sänkt med 20" Dotz Roadster, ser nästan för bra ut för att vara en SAAB!!


Saab eller Volvo. Helt klart. Lite tråkigt kanske. För egen del föll valet på 9-3, men jag hade ju inte skämts över en S60 heller direkt. Förbannat fina dem med.


Köp aldrig förstaårs modellerna för dom har oftast nåt fel , te.x dom första s60isana som kom 01


http://www.blocket.se/jonkoping/Saab_9_ . 16&w=2 Dock har den gått lite långt men mycket bil för pengarna


Tråkigt, men de får fungera tills de blir en 545i/550i i juni/juli Får bli något sånt, de flesta Volvos verkar ligga högt i pris om man ser till mil, skick osv men ja får ev pruta och scouta blocket haha


Sorry för dubbel. Men ska nog kolla vidare på den här, vill bara få ersättningen av f-bolaget.. http://www.blocket.se/goteborg/Volvo_S6 . 20&w=2



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka