Köpråd: Turbogrenrör till 240 16v.

Tjena, sitter och lurkar lite på det här med turbogrenrör till b234f. Men när jag hittar ett till ett vettigt pris så står det till "volvo 240". Det jag undrar är om volvo 240 ens fanns med 16v eller om dom syftar på 240 ombyggda till 16v. Är det någon som har en aning om detta grenröret passar i en 740 GLT 16v? Skall jag köpa detta till 240 eller köpa ett som kostar 500 spänn mer? Detta är grenröret jag pratar om http://shop.j-spec.se/sv/artiklar/volvo . o-240.html Tack på förhand.



Svar på inlägget: Köpråd: Turbogrenrör till 240 16v.



Står ju klart och tydligt i länken du skickade. "Obs! För att undvika problem, kontrollera så att flänsarna stämmer överens med din applikation innan beställning. Produkten passar ej 740-940 utan större modifikation." Och ett grenrör för 2500: är väl ändå skitbilligt om kvalitén är skaplig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka