Köpråd 8" spl element

Halloj, vad tror folket om att drivaB² audio HN8 på ett http://www.brl.se/sv/artiklar/mra41-4-k . rkare.html som ger 70w? Elle ska man köra på MTX RTX88 för halva priset? Eller satsa på Rockford Fosgate PPS4-8 Punch Pro 8tum För klent för det steget? Någon som hört dessa spela? Sitter i en halvöppen båt så gillar att spela högt, men ska ju självklart höras vad som spelas /Tacksam för alla svar!



Svar på inlägget: Köpråd 8" spl element



skulle satsat på något kraftigare steg och kört på 8" från b2 vad för övriga högtalare ska du ha i båten ?


Tack för svar. Har ett gäng marinkoaxialer samt 2st 10tums Dls basar


Köp inga skitsteg till en så fin bas Jag skulle köpa ett B2 Quota MK2 steg, då har du lite effekt å mata den med Quota steg: http://www.brl.se/sv/artiklar/b2-audio- . 1200w.html Sen ska du aldrig blanda basar! (om du nu har dom i samma bil)


Varför ska han köpa ett monoblock enbart avsett för basdrift när han ska driva ett par (eller hur många han nu ska ha) 8" midbas/mellanregister? HN8 är ingen bas. 70w räcker långt till såna middar, men det skadar inte med mer effekt men hellre ett välljudande steg än mkt effekt.


Sorry läste lite för fort där å fick för mig att det va en 8" bas >.<



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka