Köpråd EVO III

Tänkte kolla lite, är väldigt sugen på en EVO 3. Så något man ska tänka på vid ett köp?? Vad är dem värda ca? Mvh Patrik



Svar på inlägget: Köpråd EVO III



Mitt tips är leta efter en med smidd botten! Ska sitta arp och stålpackning mellan block o topp! Gärna 6 bultsblock då dessa ej lider av crank som 7 bult gör! Just evo 3an brukar kolvringarna spricka på om det sitter original Kolla gärna så service är skött med olja i motor, växellåda och vinkelväxel. Rostiga tak är en liten sjukdom oxå så kika detta! Är kopplingen utbytt så känn att uttampningslager ej låter o att allt känns bra då många eftermarknads lager är riktigt kassa o pajjar efter ett par 100 mil. Pris beror helt klart på vad för utförande bilen säljs med.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka